Timur Cihantimur cezaevinde saldırıya uğradı!

Timur Cihantimur cezaevinde saldırıya uğradı!
Timur Cihantimur, Türkiye’de Oğuz Murat Aci'nin ölümüne yol açtıktan sonra annesi Eylem Tok ile birlikte ABD’ye kaçmıştı. İkili, ABD’de gözaltına alındıktan sonra tutuklanmıştı. Ancak, Cihantimur'un cezaevinde yaşadığı son olay dikkatleri yeniden çekti.

Cihantimur'un Cezaevindeki Saldırısı

TİGRİS HABER - Timur Cihantimur, Newark'taki yeni cezaevinde telefon sırası beklerken üç kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırganlar, Cihantimur'un kafasına ve yüzüne şiddetli şekilde vurdu. Saldırı sonucunda Cihantimur'un dudağı patladı ve dişi kırıldı. Olay sonrası hastaneye kaldırılan Cihantimur, hastanede yer bulunamaması nedeniyle tekrar cezaevine gönderildi. Şu anda Newark'taki tutukevinin karantina bölümünde tutuluyor.

Türkiye’ye İade Davası Süreci

Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok'un Türkiye'ye iadesiyle ilgili dava süreci Massachusetts Eyaleti Boston Bölge Mahkemesi'nde devam ediyor. Davanın bir sonraki duruşması 15 Ekim'de yapılacak. Avukatlar, mahkemenin yoğunluğu nedeniyle duruşmanın 16 Ekim’e ertelenme ihtimalinin olduğunu belirtti.

Ne olmuştu?

1 Mart tarihinde, Timur Cihantimur, babasına ait lüks otomobil ile ölümlü bir kazaya karışmıştı. Kazanın ardından Cihantimur ve annesi Eylem Tok önce Mısır'a, sonra ise ABD'ye kaçmıştı. ABD'de yakalanan ikili, tutuklanarak yargılanmaya başlamıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.