TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Diyarbakır'a geliyor

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Diyarbakır'a geliyor
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, başkan seçilmeden önce Amedspor maçını Diyarbakır'da izleyeceğine dair verdiği sözü yerine getiriyor. Hacıosmanoğlu, Pazar günü Diyarbakır'a gelecek ve valilik, STK ve bazı spor adamlarıyla bir araya gelecek.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TFF kurultayı öncesi bir televizyon kanalını katıldığı canlı yayında yaptığı konuşmada, Amedspor maçını Diyarbakır'da izleyeceğine dair verdiği sözü yerine getiriyor. Hacıosmanoğlu'nun Pazar günü Diyarbakır'a geleceği ve valilik başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ile bazı spor adamlarıyla bir araya geleceği öğrenildi.

tff-baskani-haciosmanoglu2.webp

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Amedspor'un Pazartesi günü saat 21.00'da oynayacağı maçı izlemek üzere Pazar günü akşam saatlerinde Diyarbakır'a geleceği öğrenildi. Hacıosmanoğlu'na, Diyarbakır ziyaretinde TFF'nin bazı yönetim kurulu üyelerinin de eşlik edeceği öğrenildi. Başkan Hacıosmanoğlu, TFF Diyarbakır Temsilciliği ve Futbol İl Temsilciliklerini de ziyaret etmesi beklenen Hacıosmanoğlu onuruna Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından Pazartesi günü bir akşam yemeği verilecek. Yemek sonrası Hacıosmunoğlu ve beraberindekiler, maçı izlemek üzere Diyarbakır Stadı'na geçecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum