Sur, Gül suyu ile temizlendi

Sur, Gül suyu ile temizlendi
Sur Belediyesi temizlik ekipleri gece yarısı Sur’un tüm sokaklarını gül suyu ile temizledi. Temizlik çalışmasına Sur Belediyesi Eş Başkanı Adnan Örhan’da katıldı.

TİGRİS HABER - Sur Belediyesi temizlik ekipleri Sur’un tüm caddelerinde 172 personeli,7 sıkıştırma aracı,3 sıkıştırma traktörü ve 4 küçük traktörü ile temizlik yaptı. Temizlik esnafın dükkanlarını kapatması ile başladı. Temizlik çalışmalarında ilk kez gül suyu kullanıldı.

belediye2.jpg

Yapılan temizlik çalışmasına Sur Belediyesi Eş Başkanı Adnan Örhan da katıldı. Örhan ilk önce Makine ikmal ve Temizlik birimlerini ziyaret ederek, yapılacak temizlik ile ilgili bilgiler aldı. Daha sonra da temizlik ekiplerine dahil oldu.

belediye1.jpg

Örhan: “Sur halkı tüm güzelliklere layıktır”

Sur Belediyesi Eş Başkanı Adnan Örhan, ”Biz şu an Sur’un güzel sokaklarındayız. Sur halkı tüm güzelliklere layıktır. Biz şunu istiyoruz bayram sabahında halkımız sevdikleri ile bayramlaşmaya çıktığında hem temiz sokaklar ile hem de gül kokulu sokaklar ile karşılaşmalarını istedik” dedi.
İncelemelerini bitiren Eş Başkan Örhan çalışanların bayramını da kutladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
  • Diyarbakır / 21 Haziran 2024 01:56

    Çok beğendim bu yaklaşımı arkadaşlar sakin olursak herşey düzelecektir sabır ltf

    Yanıtla (0) (0)
  • Ayten Gezici / 17 Haziran 2024 23:29

    Ahhh ki ne ahhh, güzel, asil şehrimin müstesna köşesi Suriçi seni tarumar ettiler, hatıralarımızı yıktılar, hafızamızı kazdılar ve şimdi gül suyu ile yıkıyorlar, çok hoşuma gitti teşekkürler , ama kimler için, yine hüzünlüyüm

    Yanıtla (1) (0)
  • Yurtsuz 21 / 17 Haziran 2024 13:15

    Ekonomik anlamda koca bir enkazı devr aldığınızı biliyoruz .Bu enkazı kaldırmanın bir zaman alacağını düşünüyorum.bu zamanıda Diyarbakırlılar size tanıyacaktır. Birilerini değil tüm Diyarbakırlı hemşehrilerimizin menfaatleri doğrultusunda hizmet üreteceğinizi umuyorum. Ekonomik olarak güçlendiğiniz bir gün çıkarmak zorunda kaldığınız işçileri geri alırsınız inşallah. Bu merhametinizde merhametsizce bu belediyeleri yönetenlere örnek olur.başarılar dilerim.

    Yanıtla (3) (0)
  • Müzeydin turan / 17 Haziran 2024 12:09

    Dewu dilu deste saxbe hun herhebi serkeftin serkeftin serkeftin

    Yanıtla (3) (0)
  • Müzeydin turan / 17 Haziran 2024 12:08

    Dewu dilu deste saxbe hun herhebi serkeftin serkeftin serkeftin serkeftin

    Yanıtla (3) (0)