Siyaset dünyasını buluşturan düğün

Siyaset dünyasını buluşturan düğün
Adana Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen’in oğlu Emir Evsen, Büşra Eryılmaz ile düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle hayatını birleştirdi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Adana Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen ile AK Parti eski Kadın Kolları Başkanı Mukaddes Evsen’in oğlu Emir Evsen, Büşra Eryılmaz ile mutlu bir gelecek kurmak üzere hayatlarını birleştirdi. Düğün töreni, Ankara Gölbaşı ilçesindeki bir düğün salonunda gerçekleştirildi. Törene, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Sait Yaz, eski Milletvekilleri Oya Eronat, Mesut Değer, Haşim Haşimi, Abdurrahman Akdoğan, Ağrı eski Belediye Başkanı Savcı Sayan, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bilgin, Vakıflar Genel Müdürü Sinan Aksu, Diyanet-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ömer Evsen, Diyanet İşleri eski Başkanı M. Nuri Yılmaz, Eski büyükelçi Niyazi Tanılır, Diyarbakırlı iş insanları ve siyasetçiler katıldı.

evsen-dugun-1.jpeg

YILMAZ, ÇİFTİN NİKÂH ŞAHİTLİĞİNİ YAPTI

Emir ve Büşra Evsen’in nikâh şahitliğini ise Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Sait Yaz ve eski Milletvekili Oya Eronat yaptı. Düğün, birçok davetlinin katılımıyla görkemli bir şekilde kutlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.