Sezgin Tanrıkulu: "Lanet olsun bu ölümü gerçekleştirenlere..."

Sezgin Tanrıkulu: "Lanet olsun bu ölümü gerçekleştirenlere..."
CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, 19 gün boyunca haber alınamayan ve bugün bir dere yatağında cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin'le ilgili X hesabından yaptığı açıklamada "Bu suç, Narin'in bedeninde, hepimize karşı işlenmiştir" dedi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'ın Bağlar İlçesinin Tavşantepe Köyünde 21 Ağustos gününden beri kayıp olan ve 19 gündür kendisinden haber alınamayan Narin Güran'dan bugün acı haber geldi. Kaybolduğu günden beri köye de birden fazla defa ziyarette bulunan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, X hesabından yaptığı açıklamayla üzüntüsünü dile getirerek, Diyarbakır Barosu ve tüm sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte olayın takipçisi olacağını belirtti.

19 gün sonra 3 kilometre uzaklıkta bulunması düşündürücü

Kaybolduğu günden bu yana binlerce personel ve son teknoloji cihazlarla bölgede gerçekleştirilen arama tarama faaliyetlerine rağmen Narin'e dair bir ize rastlanmamıştı. Bugün, evine 3 kilometre uzaklıktaki dere yatağında bulunmuş olmasına da değinen Tanrıkulu, "Bunca geniş kapsamlı arama tarama çalışmalarına, yüzlerce güvenlik görevlisinin mesaisine, gelişmiş teknik cihazların kullanımına rağmen Narin'in 19 gün sonra evinin sadece 3 kilometre ötesinde bulunmuş olması da, bu görevi yapanlar bakımından düşündürücüdür" dedi.

Tanrıkulu'nun paylaşımı şöyle:

"Lanet olsun bu ölümü gerçekleştirenlere...

Bu suç, #Narin'in bedeninde, hepimize karşı işlenmiştir.

Bilinsin ki; Diyarbakır Barosu ve kentteki sivil toplum kurumlarıyla birlikte bütün sorumluların ortaya çıkartılması, cezalandırılması için en etkin biçimde bunun takipçisi olacağız.

Hepimizin başı sağ olsun... Mekanın cennet olsun #Narin ...

(Bunca geniş kapsamlı arama tarama çalışmalarına, yüzlerce güvenlik görevlisinin mesaisine, gelişmiş teknik cihazların kullanımına rağmen Narin'in 19 gün sonra evinin sadece 3 kilometre ötesinde bulunmuş olması da, bu görevi yapanlar bakımından düşündürücüdür.)

whatsapp-image-2024-09-08-at-10-39-57.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum