SES Sendikası'ndan Eğitim Araştırma Hastanesi idaresine ilginç teşekkür

SES Sendikası'ndan Eğitim Araştırma Hastanesi idaresine ilginç teşekkür
SES Sendikası Diyarbakır Şubesi, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi idaresine yönelik ilginç bir teşekkür mesajı paylaştı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - SES Sendikası Diyarbakır Şubesi, Gazi Yaşargil Eğitim Araştırma Hastanesi idaresine yönelik ilginç bir teşekkür mesajı paylaştı. Sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda, hastane yönetiminin sağladığı yemeklerin çeşitliliğine dikkat çekilerek, bugüne kadar çeşitli böcek türlerinin ve hamam böceğinin tüketildiğini, ancak ilk kez salyangoz yemenin deneyimlendiği vurgulandı.

SES Sendikasının sosyal medya platformlarındaki hesaplarından yapılan paylaşımda, "Eğitim Araştırma Hastanesi idaresine teşekkürü bir borç olarak görüyoruz. Bu güne kadar kendileri sayesinde böcek, tırtıl, solucan, hamam böceği yedik ama ilk kez salyangoz yemek onların sayesinde bizlere kısmet oldu. Sonsuz teşekkürler" ifadeleri yer aldı.

SES Sendikası'nın bu paylaşımı, hastane mutfağındaki yemeklerin kalitesi ve çeşitliliği hakkında dikkat çekici bir yorum olarak değerlendirildi. Sosyal medya kullanıcıları ise bu paylaşıma farklı tepkiler verdi; bazıları durumu mizahi bir şekilde karşılarken, bazıları ise konunun ciddiyetini sorguladı. Hastane idaresinin bu durum hakkında resmi bir açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.