Yol kenarında kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu

Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı Kaynaktepe (Şixretepe) köyü yakınlarında öldürüldükten sonra yol kenarına bırakılmış kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu.

DİYARBAKIR -  Yapılan ön incelemede boğularak öldürüldüğü belirlenen kişinin kimliğinin ve katil yada katillerinin bulunması için soruşturma başlatıldı.


Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı (Kaynaktepe (Şixretepe) köyü yakınlarında yurttaşlar tarfından üzerinde sadece iç çamaşırı bulunan öldürüldükten sonra yol kenarına bırakılmış kimliği belirsiz bir erkek cesedi bulundu. Öğlen saatlerinde yaklaşık 50 yaşlarında bir şahsa ait olduğu belirtilen cenazeyi fark eden köylüler durumu hemen jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı bir ekip, kriminal incelemelerde bulunurken, Çınar Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelerek incelemeleri takip etti.

Bulunan cenazeye ilikin yapılan ön incelemede, söz konusu şahsın boğularak öldürüğü belirlendi. Yapılan olay yeri incelemesinin ardından kimliği belirsiz şahsa ait cenaze, otopsi yapılmak üzere Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Morgu'na götürüldü. (Diha)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri