Yeni doğan bebek klozete bırakıldı

Antalya Havalimanı'nda görevliler engelliler tuvaletinde klozet içine bırakılmış yeni doğan bir bebek buldular. Bebeği bulan havaalanı görevlileri polise haber verdiler.

TİGRİS HABER - Antalya Havalimanı'nda akşam saatlerinde engelli tuvaletlerinden birinde rutin kontrol yapan temizlik görevlileri, klozet içerisinde yeni doğmuş bir bebek buldular.

Temizlik görevlilerinin ihbarı üzerine yeni doğan bebeğin bulunduğu tuvalete gelen havaalanı polisleri, yaptıkları kamera kayıtları taramasının ardında bebeğin bulunmadan yaklaşık 12 dakika önce Rusya vatandaşı bir kişi tarafından bırakıldığını tespit ettiler.

Bebeği terk ettiği düşünülen şahısları kamera kayıtlarından takip eden polisler, bebeği bırakan Rusya vatandaşı E.B. ile arkadaşının hızla uzaklaşarak pasaport kontrol noktalarına giderek Türkiye'den çıkış işlemlerini tamamladıklarını belirlediler.

Moskova'ya gitmeye hazırlanan E.B. ile birlikte olan diğer Rus vatandaşı da polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Yeni doğan bebek de sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri