WhatsApp'a Etiketleme ve Beğeni Özellikleri Geliyor!

WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek için heyecan verici yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Instagram'ın popüler “Hikayeler” özelliğine benzer bir şekilde, WhatsApp Durumları’nda artık diğer hesapları etiketlemek mümkün olacak.

WhatsApp Durumunda Yenilikler

TİGRİS HABER Bu güncelleme ile kullanıcılar, Durum paylaşımlarında başka kullanıcıları etiketleyebilecek ve bahsettikleri kişiler, bu Durumları kendi hesaplarında yeniden paylaşabilecek. WhatsApp, her Durum’da en fazla beş kullanıcıyı etiketleyebileceğini ve bu etiketlerin, kullanıcı isimleri gösterilmeden yapılabileceğini belirtti.

Beğeni Özelliği Geliyor

WhatsApp, Durum özelliğine bir diğer yenilik olarak beğeni butonunu da ekliyor. Bu sayede, arkadaşlarınız paylaşımlarınıza tek bir dokunuşla tepki verebilecek. Yeni özellikler, WhatsApp Durumlarını Instagram Hikayeleri'ne daha da yakın hale getirecek.

Kullanıcıların Bağlantıda Kalmasını Sağlıyor

WhatsApp, bir blog yazısında, "WhatsApp Durum'u arkadaşlarınız ve ailenizle bağlantıda kalmanın en iyi yoludur ve şimdi bunu daha da iyi hale getiriyoruz" ifadesini kullandı. Durum beğenileri, özel bahsetmeler ve yeniden paylaşma yeteneğiyle, önemli kişilere ulaşmayı kolaylaştırmayı hedefliyor.

Bu yeniliklerin, WhatsApp kullanıcıları için daha etkileşimli bir deneyim sunması bekleniyor. WhatsApp'ın yeni özellikleriyle ilgili gelişmeleri takipte kalın!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri