WhatsApp Kapanacak Mı? İşte Son Gelişmeler ve Erişim Engelleri

Son dönemde sosyal medya ve çevrimiçi platformlarla ilgili yaşanan gelişmeler, WhatsApp'ın da kapanıp kapanmayacağı konusunda soru işaretleri yaratmış durumda. Peki, WhatsApp kapanacak mı? İşte detaylar:

Instagram'a Erişim Engeli

TİGRİS HABER - Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK), 2 Ağustos'ta katalog suçlara aykırı hareket ettiği gerekçesiyle Instagram'a erişim engeli getirdi. Sosyal medya platformu Instagram ile yapılan görüşmelerin ardından, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına uyulması konusunda hassasiyetler vurgulandı. Bakan Uraloğlu, Instagram yetkilileriyle yeniden bir araya gelinerek taleplerin karşılanmasını umuyor.

Roblox'a Erişim Engeli

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, çevrimiçi oyun platformu Roblox'un Türkiye'de erişime kapatıldığını duyurdu. Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturma sonucunda Adana 6. Sulh Ceza Hakimliği tarafından alınan karara göre, Roblox'ta çocukların istismarına neden olabilecek içerikler bulunduğu belirtilerek erişim engeli kararı verildi.

WhatsApp'ın Durumu

WhatsApp hakkında şu an için herhangi bir erişim engeli veya kapatma kararı bulunmuyor. Şu ana kadar platformla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olup, WhatsApp kullanıcıları için endişe verici bir durum söz konusu değil.

Son gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz. WhatsApp ve diğer sosyal medya platformları hakkında en güncel bilgileri almak için bizi takip devam edin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri