VİDEO - ‘Vali Tavır yapıyor’ haberimiz Halk TV ekranlarında

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Mezopotamya Turizm ve Gastronomi fuarına katılmayan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’yu eleştirdi.

Naci Sapan

TİGRİS HABER - CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Mezopotamya Turizm ve Gastronomi fuarına katılmayan Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su’yu eleştirdi. Fuar açılışında Valiyi STK’larla diyalogsuzluğu nedeniyle eleştiren Tanrıkulu’nun bu konu ile ilgili haberi gazetemizin manşetinde yer aldı.

Tigris haberin manşette yer verdiği, ‘Vali tavır yapıyor’ haberi, Halk TV’de İsmail Küçükkaya tarafından da gündeme getirildi. İsmail Küçükkaya’nın sabah konuğu, Diyarbakır Valisini fuarda yaptığı konuşma ile kınayan Milletvekili Sezgin Tanrıkuluydu. Küçükkaya, gazetemizin manşetini okuduktan sonra, Tanrıkulu’na Vali ile ilgili sarf ettiği cümlelerine açıklık getirmesini istedi.

Vali Tavır yapıyor’ manşetimize açıklık getiren Sezgin Tanrıkulu şunları söyledi; “Çok önemli fuar yapılıyor Diyarbakır’da bütün bölgeyi kapsıyor. Devleti kim temsil ediyor, Vali, ne hazırlık sürecinde var, ne de gelişmelerin içinde. TÜRSAB işbirliği var, TOBB işin içinde vali katkı sunmuyor. Kendisi kayyumdu. Hiçbir meslek örgütü ile görüşmeyen, dikkate almayan bir tarz izledi.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri