VİDEO - Tanrıkulu: Eski polis okulu yeşil alan olsun’

CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Bağlar İlçesinde bulunan, eski polis okulu arazisinin yeşil alan olarak düzenlenmesi için bir kez daha yetkililere çağrıda bulundu.

TİGRİS HABER - Milletvekili Tanrıkulu, Bağlar ilçesinde bulunan eski polis okulu arazisi önünde video çekimi yaparak, yetkililere çağrıda bulundu. Tanrıkulu, çağrısında şunları söyledi,

“Deprem felaketinde hasar görüp daha sonra yıkılan Emniyet Müdürlüğü ve Polis Okulunun arsasıyla ilgili hemşerilerimizin ve muhtarlarımızın talebi; buranın yeniden yapılaşmaya açılmadan yeşil alana dönüştürülmesi. Diyarbakır, geniş arazilere sahip bir kent; dolayısıyla yeni yapılacak kamu binaları için alan bulma sorunu da olmayacaktır. En az 100 bin nüfusun yaşadığı bu alanda tek bir park, yeşil alan yok. Diyarbakır’a yeni atanan validen de talebimiz; buranın yeniden yapılaşmaya açılmadan yeşil alana dönüştürülmesidir. Daha önce de bu konuyla ilgili TBMM’de soru önergesi vermiştim, bu alandan açıklama da yapmıştım. Bu konunun takipçisi olmaya devam edeceğim.”

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri