VİDEO - Şehitlik Mahallesinden 70 Kadın Çermik ve Eğil’i ziyaret etti

Diyarbakır’ın Şehitlik Mahallesi’nden 70 kadın, Yenişehir Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle Çermik’in şifalı kaplıcalarını ziyaret etti.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Şehitlik Mahallesi’nden 70 kadın, Yenişehir Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle Çermik’in şifalı kaplıcalarını ziyaret etti. Çermik’teki kaplıcalara ziyaret sonrası Eğil’in tarihi yerlerini de gezen kadınlar, kendilerine bu fırsatı sunan yetkililere teşekkür etti.

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi’ne bağlı Şehitlik Mahallesi’nden 70 kadın, Yenişehir Belediyesi’nin tahsis ettiği otobüslerle keyifli bir geziye çıktı. Kadınlar, Çermik’te bulunan şifalı kaplıcaları ziyaret ederek sağlık ve rahatlama fırsatı buldu. Çermik Kaplıca ziyaretinin ardından Eğil ilçesindeki tarihi yerleri de gezdi.

Gezinin sonunda, Şehitlik Mahalle Muhtarı Sadiye Sebat Korkutan ve Yenişehir Belediyesi Eşbaşkanlarına teşekkür eden kadınlar, bu tür etkinliklerin kendileri için önemli olduğunu belirtti. Kadınlar, yapılan bu gezi sayesinde hem tarihî yerleri görme hem de kaplıcaların sağlık yararlarından faydalanma fırsatı bulduklarını ifade ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri