VİDEO -Diyarbakır’da el emeği göz nuru sergi

Diyarbakır’ın Merkez Bağlar İlçesindeki İpekyolu Ortaokulu’nda, yılsonu nedeniyle bir sergi düzenlendi. Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş’ın açılışını yaptığı sergide, 700’e yakın ürün sergilendi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi'nde bulunan İpekyolu Ortaokulu, 2023-2024 eğitim yılının sonu nedeniyle yıl sonu yaz festivali, Görsel Sanatlar ve Teknoloji ve Tasarım sergisi düzenlendi.

2023-2024 eğitim-öğretim sezonun tamamlanmasına sayılı günler kala okulların yılsonu etkinlikleri de art arda yapılıyor. Öğrencilerin bir eğitim dönemi boyunca el emeği, göz nuru ürünler, düzenlenen sergilerle, ebeveynlerin beğenisine sunuluyor.

Diyarbakır merkez Bağlar İlçesi Bağcılar Mahallesi’nde bulunan İpekyolu Ortaokulu'nda, 2023-2024 eğitim yılının sonu nedeniyle yılsonu yaz festivali, Görsel Sanatlar ve Teknoloji ve Tasarım sergisi düzenlendi.

Yaz festivali ve sergiye, Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş, şube müdürleri, İpekyolu Ortaokulu Müdürü Cihan Gökalp, okul öğretmenleri ve 500’e yakın öğrenci ve veliler katıldı.

Halkoyunları ile başlayan serginin açılışını Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Elaltuntaş yaptı. Öğrencilerin yıl boyunca yaptığı el emeği göz nuru 700’e yakın ürünün yer aldığı sergiye katılan velilere, çeşitli ikramlarda bulunuldu. İpekyolu Ortaokulu Müdürü Cihan Gökalp, serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen, idareci ve öğrencilere teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri