VİDEO - Ersun Yanal, Diyarbakır'a geldi

TFF Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek Amedspor, teknik direktörlük konusunda anlaştığı Ersun Yanal'ı özel uçakla Diyarbakır'a getirdi. Yanal’ı havalimanında yöneticiler ve taraftar grubu karşıladı.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER -Bugün saat 12.00'da özel uçakla Diyarbakır Hava Limanına inen Ersun Yanal, hava limanında medya mensuplarına ilk görüntüyü verdi. Yeşil Kırmızılı atkı ve üzerine Ersun Yanal'ın çizilmiş resminin de bulunduğu "Hedef Süper Lig" yazılı bir pankart ile karşılandı.

Bir grup yöneticinin karşıladığı Yanal'a, kendisine özel tasarlanan formaları hediye edildi. Daha sonra hava limanından çıkarken taraftarların alkışlarıyla karşılanan tecrübeli hoca, taraftarlara gülümseyerek karşılık verdi. Bazı taraftarların hatıra fotoğraf çektirme isteğini de kırmayan Yanal, yöneticilerle birlikte özel bir otele geçti.

Burada bir süre dinlenip yöneticilerle görüş alış-verişinde bulunacak Ersun Yanal, daha sonra Şehmus Özer tesislerinde halka açık bir törenle kendisini Amedsporlu yapacak sözleşmeye imza atacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri