VİDEO-Diyarbakırlılara balkon sefası

Diyarbakır’ın Sur İlçesi Hevsel Bahçesi yakınlarına yerli ve yabancı turistlerin resim çektirmesi ve manzara izlemesi için balkon yapıldı.

TİGRİS HABER-Sur İlçesi’nde restorasyon ve tadilat çalışmaları aralıksız sürerken, 2021 yılında kentte yerli ve yabancı turistlerin akın etmesi için Valilik başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi büyük çaba sarf ediyor. Özellikle Sur önlerinin ve dilberinin boşaltılması için çalışmalar aralıksız sürerken, burçlarda da başlatılan hummalı çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

 

HEVSEL BAHÇESİ VE KIRKLAR DAĞI BALKONDAN İZLENECEK

Yedi Kardeş Burcu hemen altında bulunan Hevsel Bahçesine yakın bir yere vatandaşların rahat fotoğraf çektirmesi ve manzarayı izlemesi için balkon yapılırken, buraya gelen vatandaşlar hem hatıra fotoğrafı çektirdi hem de rahat rahat muazzam manzarayı izledi. Kutbettin Tabu isimli vatandaş, balkonu yapmaların çok güzel olduğunu belirterek, bu manzarayı buraya gelenlerin izlemesinin çok güzel olduğunu söyledi. Tabu, “Çok Memnun kaldım. Bu balkonu diğer yerlere de yapmalarını isterim “dedi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri