VİDEO - Diyarbakır’da toz tepkisi!

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’nin en işlek caddesi olan Ekinciler Caddesinde 2 gün önce başlatılan kaldırım döşeme çalışmalarında oluşan toz bulutları tepkiye yol açtı.


Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Yenişehir İlçesi’nin en işlek caddesi olan Ekinciler Caddesinde 2 gün önce başlatılan kaldırım döşeme çalışmalarında oluşan toz bulutları tepkiye yol açtı. Vatandaşlar, yaklaşık 50 metrelik kaldırım çalışmasının biran önce tamamlanmasını talep etti.

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi'ne bağlı Kooperatifler Mahallesinin en işlek caddesi olan Ekinciler Caddesi üzerinde başlatılan 50 metrelik kaldırım döşeme çalışması tepki aldı. Çalışmalar sırasında ortaya çıkan yoğun toz bulutları, hem geçiş yapan yayaları hem de çevredeki iş yerlerinin müşterilerini olumsuz etkiliyor. Yaklaşık 50 metrelik kaldırımın yapım sürecindeki toz ve kirlilik, günlük yaşamı zorlaştırırken, vatandaşlar bu durumun hızla çözülmesini talep ediyor.

TOZ MAĞDUR EDİYOR

Vatandaşlar, Çalışmadan dolayı çevreye yayın tozdan dolayı göz gözü görmüyor. Gözümüze, kulağımıza toz giriyor. Bu anlamda mağduriyet yaşıyoruz. Çalışmaların bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz” dediler.

MÜŞTERİLER GELMİYOR

Esnaflar ise, "İş yerimizin önünden geçen müşteriler toz nedeniyle rahatsız oluyor. Bu durum hem sağlığımızı hem de işimizi etkiliyor. Yetkililerden acil çözüm bekliyoruz” diye konuştular. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin bu konuda hızlı ve etkili bir çözüm bulmasını talep etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri