VİDEO - Diyarbakır’da ilginç bir talep!

Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde, Mehmet İçkale İlkokulu'nun bahçesinde yapılan spor faaliyetleri ve tezahüratlar çevre sakinlerini rahatsız ediyor.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde, Mehmet İçkale İlkokulu'nun bahçesinde yapılan spor faaliyetleri ve tezahüratlar çevre sakinlerini rahatsız ediyor. Çevre sakinlerinden İhsan Öner, oturduğun evin okula 100 metre uzaklıkta olmasına rağmen spor derslerinde ve teneffüslerde çocukların çıkardığı gürültüden dolayı uyuyamadıklarını söyledi.

Merkez Kayapınar ilçesinin Huzurevleri Mahallesi'nde bulunan Mehmet İçkale İlkokulu'nun bahçesinde gerçekleştirilen spor etkinlikleri, çevre sakinlerini rahatsız ediyor. Öğrencilerin spor yaparken çıkardığı gürültü ve öğretmenlerin tezahürat yaptırması, mahalle sakinleri tarafından şikayet konusu oldu.

Vatandaşlar, çocukların spor yapmalarına karşı olmadıklarını ancak tezahüratlar nedeniyle rahatsız olduklarını belirtti. Her yarım saatte çalan zil ve gün boyunca devam eden gürültü, kapı ve pencere açamayan mahalle sakinlerinin nefes almakta zorlanmalarına neden oluyor.

Çevre sakinlerinden İhsan Öner, oturduğun evin okula 100 metre uzaklıkta olmasına rağmen spor derslerinde ve teneffüslerde çocukların çıkardığı gürültüden dolayı uyuyamadıklarını söyledi.

Öner, Okuldaki gürültünün kontrol altına alınmasını ve spor etkinliklerinin daha sessiz bir ortamda yapılmasını talep etti.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri