VİDEO - Diyarbakır'da çocuklar böyle serinledi

Hava sıcaklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Diyarbakır’da sıcaktan bunalan çocuklar, akaryakıt istasyonuna ait araç yıkama bölümünde tazyikli su ile serinledi. Çocuklar hem serinledi hem de eğlendi.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’da etkili olan aşırı sıcaklar nedeniyle çocuklar serinlemek için birçok yol deniyor. Merkez Bağlar ilçesindeki akaryakıt istasyonunun oto yıkama yerinde araçlarını getiren sürücüler, yanlarına gelen çocukları tazyikli su ile ıslatarak serinletti. Kameralara yansıyan o anlarda çocuklar, hem serinlemesi hem de eğlenmeleri, izleyenleri tebessüm ettirdi.

Hava sıcaklarının mevsim normallerinin çok üzerinde seyrettiği Diyarbakır’da, sokakta oyun oynayan çocuklar serinlemek için çeşitli yöntemler deniyor. Sıcaktan bunalan çocuklar bu kez, merkez Bağlar ilçesi Nükhet Coşkun Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda tazyikli su ile serinlemeye çalıştı. Araçlarını yıkayan sürücüler yanlarına gelen çocukları tazyikli su ile ıslatarak, serinletti. Çocuklar serinlerken, aynı zamanda oynarken eğlenmeyi de ihmal etmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri