VİDEO - Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin için 48 saatlik yoğun arama

TBMM Başkanvekili Sezgin Tanrıkulu, Diyarbakır’ın Tavşantepe Köyü’nde kaybolan 8 yaşındaki Narin için 48 saat süren yoğun arama çalışmalarını değerlendirdi.

TİGRİS HABER - Tanrıkulu, tüm güvenlik güçlerinin ve AFAD ekiplerinin seferber olduğunu ve umudun Narin’in sağ olarak bulunması yönünde olduğunu vurguladı.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanvekili ve Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Tavşantepe Köyü’nde kaybolan 8 yaşındaki Narin için 48 saatten fazladır süren arama çalışmalarını değerlendirdi. Tanrıkulu, Narin’in Kur'an kursundan çıktıktan sonra kaybolduğunu ve ailesinin ilk başta telaşlanmadığını, ancak 2 saat geçmesine rağmen eve dönmeyince güvenlik güçlerine başvurduklarını aktardı.

Tanrıkulu, köyde yürütülen arama çalışmalarının son derece etkin olduğunu belirterek, AFAD, Jandarma ve yerel belediyelerin ekiplerinin mısır tarlalarında, su kanallarında ve diğer tüm olası bölgelerde arama yaptığını söyledi. Tanrıkulu ayrıca, güvenlik kameralarının ve teknolojik olanakların da kullanıldığını vurguladı.

“Diyarbakır Valisi de bu bölgeye gelerek durumu yerinde inceledi,” diyen Tanrıkulu, “Hepimizin tek temennisi, küçük çocuğumuzun sağ olarak bulunmasıdır. Burada çaba gösteren herkese teşekkür ediyorum ve arama çalışmalarının devam edeceğini ifade ediyorum,” dedi. Tanrıkulu, Narin’in sağ salim bulunması için tüm imkanların seferber edildiğini ve tüm çabaların devam edeceğini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri