VİDEO - Diyarbakır stadyumu Boluspor maçına kadar yetişecek

Diyarbakır'daki 33 bin seyirci kapasiteli stadyum, İstanbulspor maçı sonrasında saha zemininin büyük ölçüde zarar görmesi nedeniyle bakıma alındı.

Özel Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - Diyarbakır'daki 33 bin seyirci kapasiteli stadyum, İstanbulspor maçı sonrasında saha zemininin büyük ölçüde zarar görmesi nedeniyle bakıma alındı.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu'nun talimatıyla hız kazanan bakım çalışmaları son aşamaya geldi, ancak saha zemininin tam olarak oturması için birkaç haftaya daha ihtiyaç duyuluyor.

Amedspor’un İstanbulspor maçı sonra bakım onarıma alınan stadyum çim zemin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Saha kenarlarının komple sentetik çim görünümlü halı kapladığı ise gözlerden kaçmadı

Amedspor, ligin kritik karşılaşmalarından biri olan Kocaelispor maçını, Diyarbakır Stadyumu'ndaki bakım nedeniyle Şanlıurfa'da oynamak zorunda kaldı. Stadyum yetkilileri ve onarım çalışmasını yürüten firma yetkilisi Tigris Haber’e konuştu.

Yetkililer, sahanın maçlara ev sahipliği yapabilmesi için hala zamana ihtiyaç olduğunu, liglerin milli maç arasına girmesi büyük bir avantaj olduğunu belirttiler.

Lig’deki aradan sonra, Amedspor, deplasmanda Bandırmaspor ile karşılaşacak, Diyarbekirspor ise konuk edeceği, Giresunspor maçını,Seyrantepe Şilbe Tesisleri'nde oynayacak. Bu aranın, Diyarbakır Stadyumu'nun zemin bakım çalışmaları için çok önemli bir fırsat olacağını belirten yetkililer, Stadyumun, hava şartlarının uygun olması durumunda Amedspor'un Boluspor ile yapacağı maça kadar hazır hale getirilmesi için çalışmalara tüm hızıyla devam edilecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri