VİDEO - Bilet almak için 24 saat bekledi

Amedspor'un yarın oynayacağı Menemenspor maçına daha 24 saat kalmasına rağmen stadyum çevresinde toplanan yeşil kırmızılı taraftar, bilet alabilmek için saatlerce kuyrukta bekledi.

Haber:Şehmus KIZILASLAN - Kamera: Mahsum RENÇBER

TİGRİS HABER - İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya başta olmak üzere Amedspor-Menemenspor maçını izlemek üzere Türkiye genelinde ve bölgeden birçok şehirden binlerce insan, Diyarbakır'a akın etti. Diyarbakır Stadyumu çevresinde bilet bulmak için dün akşamdan beri bekleyen yeşil kırmızılı taraftarlar, Tigris Haber aracılığıyla bu maça ilişkin duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Bursa'dan geldi

Recep Fidan adlı bir taraftar, Bursa'dan dün akşam saatlerinde bu maçı izlemek için geldiğini belirterek, "Dün geceden buraya geldim, Allah kısmet ederse bu stada ilk girişim olacak. Çok zorluk çektik. Karışık duygular içerisindeyim. Ama ne olursa olsun, o kupa kaptana gidecek" dedi.

Bilet için okuldan kaçtı

Yunus Emre adlı küçük bir taraftar, bilet almak için okuldan kaçtığını ifade ederek, "Sabah sınavım vardı, sınava girdim. İkinci derste okuldan kaçtım geldim buraya. Saat 9'dan beri bilet almak için kuyrukta bekliyorum. Allahın izniyle maçı 3-2 kazanacağız" şeklinde duygularını dile getirdi.

"Amedspor aşktır başka anlamı yok bunun"

Teknik Direktör Mesut Bakkal ve Çekdar Orhan başta olmak üzere bütün futbolculara övgü dolu sözler kullanan taraftarlar, şampiyonluğa da kesin gözüyle bakıyor. Yarınki maçtan sonra şampiyonluk kupasını alacaklarını ve merhum Kaptan Şehmus Özer'e götüreceklerini anlatan taraftarlar genel olarak şöyle konuştu:

"İstanbul'dan, Bursa'dan, Ankara'dan, İzmir'den Antalya'dan gelenler var. Bölgemizdeki onlarca şehirden gelenler var. Taraftarımıza 6 yıldan beri yasak konuldu. Ama her şeye rağmen Amedspor, zor olanı başardı şampiyon oldu. DİSKİspoor döneminden takip ediyoruz Amedspor'u. Cezaevine düştük, orda bile takip etmeye devam ettik. İşte burada sabah 6'dan beri tezgâhımı açtım, taraftarlarımıza biz de yardımcı oluyoruz. Forma, atkı, su gibi ihtiyaç malzemelerini satıyoruz. Bütün Güneydoğu olarak Diyarbakır olarak, Amedspor'a bu başarısından dolayı hem yönetime, teknik heyete ve futbolculara teşekkür ediyoruz. Amedspor aşktır, başka anlamı yok bu işin. "

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri