VİDEO - Amedsporlu sporculardan taraftara çok dilli maça davet çağrısı

Amedspor, Boluspor ile oynayacağı kritik maç öncesinde, sporcuları aracılığıyla taraftarlarına Kürtçe, Türkçe, İngilizce ve Fransızca çağrıda bulundu.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Dün yapılan son antrenmanın ardından Amedspor’un oyuncuları Mehmet Yeşil, Ömer Bayram, Kristijan Lovrić ve Adama Traore, taraftarları stadyuma davet ederek destek istedi.

Mehmet Yeşil’den Kürtçe Davet:

Diyarbakır doğumlu Amedsporlu futbolcu Mehmet Yeşil, taraftarlarına Kürtçe seslenerek, "Yarın akşam 19.00'da maçımız var, hepinizi bekliyoruz" dedi. Bölge halkına takımını yalnız bırakmamaları için çağrı yaptı.

Ömer Bayram’dan Türkçe Mesaj:

Hollanda doğumlu oyuncu Ömer Bayram ise Türkçe yaptığı açıklamada, "Yarın akşam 19.00'da Diyarbakır Stadyumu’nda oynayacağımız maça desteklerinize ihtiyacımız var. Tüm Diyarbakır halkını stadyuma bekliyoruz" diyerek, tribünlerde coşkulu bir taraftar desteği görmek istediklerini belirtti.

Kristijan Lovrić’ten İngilizce Davet:

Hırvatistan doğumlu yıldız oyuncu Kristijan Lovrić, taraftarlarına İngilizce seslenerek, "Merhaba Amedspor taraftarları, ben Kristijan Lovrić. Sizleri 19.00’da oynayacağımız maçımıza davet ediyorum. Bu maçın iyi geçeceğini umuyorum ve umarım bu maçı kazanacağız. Teşekkürler, 19.00’da görüşürüz" dedi. Lovrić, taraftarların tribünleri doldurmasının önemine dikkat çekti.

Adama Traore’den Fransızca Mesaj:

Mali asıllı futbolcu Adama Traore ise Fransızca konuşarak, "Merhaba Amedspor taraftarları. 19.00’da maçımız var. Bütün Amedspor taraftarlarını bizi desteklemeye ve maça davet ediyorum. Haydi Amedspor" ifadeleriyle çağrı yaptı.

Amedspor’un taraftarına dört farklı dilde yapılan bu davet, sosyal medyada büyük yankı uyandırırken, maç öncesi coşku ve heyecanı da arttırdı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri