VİDEO - Amedspor Başkanı Elaldı konuştu: “Amedspor göçebe oldu”

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı Tigris Haber’e konuştu. Sezon başından bu yana çözüme kavuşmayan stadyum sorununa değinen Elaldı, “Sahamızla ilgili sonuç alamıyoruz, göçebe hale geldik” dedi.

Şehmus Kızılaslan

TİGRİS HABER - CHP Lideri Özgür Özel Diyarbakır ziyaretinde Amedspor’u ziyaret ederek Başkan Aziz Elaldı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Bu görüşmenin ardından Tigris Haber’e değerlendirmelerde bulunan Elaldı, 10 haftanın sonunda ilk defa kulüp binasına geldiklerini söyleyerek, “Yeni bir ligdeyiz bu ligin zorluklarını yaşıyoruz, 10 haftanın sonunda ilk defa kulüp binamıza gelebiliyoruz” dedi.

“Sahayla ilgili sonuç alamıyoruz”

Sezon başından yana stadyumla ilgili sorunlar çözülemediği için ev sahibi olarak oynamaları gereken maçları başka sahalarda oynadıklarını söyleyen Elaldı, “Sahamızla ilgili sonuç alamıyoruz, psikolojimiz bozuldu, istemediğimiz olaylar ve durumlar yaşıyoruz” dedi.

“Taraftarımızdan halkımızdan koparıldık”

Stadyum sorununun çözülememesi nedeniyle sahasından uzak kalan Amedspor’un en büyük desteğinin taraftar ve halk olduğunu vurgulayan Elaldı, “En çok birlikteliğe ihtiyaç duyduğumuz dönemdeyiz. Halkımızdan, taraftarımızdan koparıldık, uzak kaldık. Yeni bir ligdeyiz bu ligin zorluklarını yaşıyoruz. Herkesten ricam bu birliktelik ruhunu yeniden yeşertip bunu Türkiye’ye gösterelim” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri