Vedat Aydın spor turnuvası sona erdi

Diyarbakır Büyüşehir Belediyesi tarafından organize edilen, İlçe belediyeleri arasında düzenlenen Vedat Aydın futbol Turnuvası sona erdi. Bismil Belediyesi şampiyonluk kupasını aldı.

TİGRİS HABER - Diyarbakır belediyesi tarafından organize edilen ilçeler arası Vedat Aydın futbol turnuvası Şampiyonluk maçı Bismil Belediye Meclis Üyeleri ve Diyarbakır Büyüşehir Belediye Meclis üyeleri arasında oynandı. Bismil Belediyesi Halil İbrahim Oruç parkı Spor sahasında yapılan karşılaşmayı Bismil Belediye Eş Başkanı Güven Tanrıkulu'nun yanı sıra çok sayıda meclis üyesi izledi. Turnuvanın finalinde berabere kalan iki takımada kupa verildi.

İki takımı tebrik eden Bismil Belediye Eş Başkanı Güven Tanrıkulu, Vedat Aydın anısına yapılan spor turnuvası vesilesiyle Vedat Aydını saygı ve minnetle andıklarını belirterek, " Vedat Aydın Bismilli bir aydın ve önemli bir siyasetçiydi. Bizim için büyük bir değerdir. Bu anlamda Vedat Aydın spor turnuvasına katılan tüm takımları tebrik ediyorum" dedi.

Tanrukulu, konuşmasının ardından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine şampiyonluk kupasını verdi. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesini temsilen, Belediye Meclis Üyesi Ramazan Koç ise, şampiyonluk kupasını Bismil Belediyesi meclis üyelerinden oluşan takıma takdim ederek, takımı tebrik etti. (Haber merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri