Vali Zorluoğlu, STK ve siyasi parti temsilcileriyle görüştü

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, göreve başlamasının ardından şehirle ilgili kapsamlı bir değerlendirme yapmak amacıyla çeşitli kurum ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, göreve başlamasının ardından şehirle ilgili kapsamlı bir değerlendirme yapmak amacıyla çeşitli kurum ve sivil toplum örgütü temsilcileriyle bir dizi görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmelerde, Diyarbakır'ın sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimine yönelik planlamalar yapıldı ve ortak hedefler doğrultusunda işbirliği konuları ele alındı.

Ziyaretçi listesinde 22. Dönem Bağımsız Milletvekili Süleyman Bölünmez, ASKON Diyarbakır Şube Başkanı Av. Mehmet İhsan Aytekin, DSP Genel Başkan Yardımcısı ve İl Başkanı Ali Artun, Ekonomi Gazetesi Diyarbakır Bölge Temsilcisi Mahir Solmaz, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Arif Özaydın, Diyarbakır Ziraat Odaları İl Koordinasyon Başkanı Mehmet Cevat Delil, Ergani Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Aksu, Ergani Adalet Komisyonu Başkanı Hakim Gülşen Polat, RTÜK Diyarbakır Bölge Temsilcisi Selvican Sümeyye Şafak, 20.21 Dönem Diyarbakır Milletvekili Sebgetullah Seydaoğlu, Eğil Belediye Başkanı Fırat Seydaoğlu ve TÜRSAB Mezopotamya Bölge Başkanı Serdar Baturay yer aldı.

Görüşmelerde, katılımcıların temsil ettiği kurumların çalışma alanları ve yürütülen projeler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Özellikle Diyarbakır'ın ekonomik kalkınması, sosyal sorunların çözümü, kültürel zenginliklerin korunması ve turizm potansiyelinin artırılması gibi konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Vali Zorluoğlu'nun bu toplantılara ev sahipliği yapması, Diyarbakır’ın geleceğine yönelik stratejik adımların atılmasına zemin hazırlıyor ve şehirdeki tüm paydaşların ortak hedefler doğrultusunda hareket etmesini destekliyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri