Türkiye Karate Federasyonunun Yeni Başkanı Ercüment Taşdemir oldu.

Türkiye Karate Federasyonu'nun 22 Ekim 2024 tarihinde Ankara Etap Altınel Otel'de yapılan 6. Olağan Genel Kurulu ve 8. Mali Genel Kurulu'nda gerçekleştirilen başkanlık seçiminde, Ercüment Taşdemir yeni federasyon başkanı olarak seçildi.

TİGRİS HABER - Türkiye Karate Federasyonu Başkanlık seçimlerinde Mavi ve Turuncu listeler yarıştı. Toplamda 193 delegenin oy kullandığı seçimlerde, Turuncu Liste adayı Cenk Hilmi Kılıç 82 oyda kalırken, Mavi Liste adayı Ercüment Taşdemir de 109 oyla yeni başkan seçildi.

Divan Kurulu Başkanlığını Ali Sarıaydın'ın yaptığı Genel Kurulda, faaliyet raporu ve denetleme kurulu raporu oy birliğiyle ibra edildi.

Taşdemir'in Karate camiası için projeleri

Ercüment Taşdemir'in, federasyon başkanı olarak yeni görevine başlamasının ardından, Karate camiasında da yeni başkana yoğun destek olduğu öğrenildi.

Seçim sonuçlarının ardından Ercüment Taşdemir, teşekkür konuşmasında devraldığı başkanlık koltuğunun kendisi için bir onur olduğunu belirterek, Türkiye'de karateyi ulusal ve uluslararası arenada daha ileriye taşımak için herkesin desteğini beklediğini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri