Türkiye Karate Federasyonu adayı seçimden çekildi

Türkiye Karate Federasyonun 6. Olağan Genel Kurulu ve 8. Mali Genel Kurulu, 22 Ekim Salı günü Ankara'da gerçekleşecek.olan Başkanlık seçimlerinde bir aday çekildi.

TİGRİS HABER - Türkiye Karate Federasyonun 6. Olağan Genel Kurulu ve 8. Mali Genel Kurulu, 22 Ekim Salı günü Ankara'da gerçekleşecek.olan Başkanlık seçimlerinde Mevcut Başkan Aslan Abid Uguz seçimlerde Aday olmayacağın kendi resmi sayfasi olan sosyal medya üzerinde açıkladı

Ikj gün önce Türkiye Karate Federasyonu seçimlerinde Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın delegeler listesini değerlendirmesinin ardından Başkanlık seçimlerine, Mevcut Başkan Aslan Abid Uğuz, Cenk Hilmi Kılıç ve Ercüment Taşdemir’in yarışacağı belirlenmişti.

Ancak son dakikada Mevcut Başkan Aslan Abid Uguz 22 Ekim Salı günü yapılacak olan, Türkiye Karate Federasyonu Başkanlık seçimlerinde aday olmayacağını ve belirtirken, Cenk Hilmi Kılıç'a destek olacağındaı duyurdu

Uguz Kendi resmi sayfası olan sosyal medya üzerinde ise şu ifadelere yer verdi:

"Çok Kıymetli Camiamıza;

Yola çıktığımız ilk günden beri ve onurla sürdürdüğümüz başkanlık dönemimizde ilkelerimizden de şiar edindiğimiz Karateden gelen Karateye gider anlayışımızdan da bedeli ne olursa asla taviz vermedik.

Yaşanılan süreçte Türk Karatesinin emin ve ehil ellerde kalmasının devamı için fedakarlıklarla oluşturulacak birlikteliklerin kurulması gerektiği hepimizin malumudur.

Türk Karatesinin en üst makamını temsil etme şerefine nail olmuş bir kişi olarak, derdimiz mevki değil her ortam ve şartta Türk Karatesine hizmettir. Başlatmış olduğumuz projelerin tamamlanması, kazanılan başarılı sürecin devamı ve istikrarın korunması adına gereken adımları atmak için de üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz.

Bu bakış açısıyla, bizden aldığı bayrağı zirveye taşıyacağına inandığım sevgili kardeşim Dr. Cenk Hilmi Kılıç’a 22 Ekimde yapılacak Seçimli Genel Kurulumuzda tüm sevenlerimizle birlikte tam destek olacağımızı kıymetli camiamıza saygılarımla arz ederim.

22 Ekim 2024"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri