Tom Hardy'den Yusuf Dikeç'e "Efsane" Yorumu

Sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alan Dikeç, Elon Musk'tan sonra ünlü oyuncu Tom Hardy'nin de ilgisini çekti.

TİGRİS HABER - Milli sporcumuz Yusuf Dikeç, olimpiyatlarda bir eli cebinde yaptığı atışla dünya çapında fenomen oldu. Bu etkileyici performansıyla sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında yer alan Dikeç, Elon Musk'tan sonra ünlü oyuncu Tom Hardy'nin de ilgisini çekti. Hardy, Instagram hesabında Dikeç'in madalyalı fotoğrafını paylaşarak, "Bu yıl yarışan oyuncuları tebrik ederim. İzlenecek inanılmaz anlar vardı. Efsane" yorumunda bulundu.

Yusuf Dikeç’in İkonik Atışı Sosyal Medyada Viral Oldu

Olimpiyatlarda bir eli cebinde yaptığı atışla dikkatleri üzerine çeken Yusuf Dikeç’in bu ikonik pozu, sosyal medyada milyonlarca kez paylaşıldı. Elon Musk, dün yapay zekâ ile hazırlanmış bir video paylaşarak Dikeç’e olan hayranlığını gösterdi. Videoda, Dikeç’in havalı atış sonrası elindeki tabancanın içeceğe dönüştüğü sahne, izleyicilerden büyük ilgi gördü ve 83 milyon kez görüntülendi. Ayrıca Dikeç’in, altın madalya sevincini yaşayan Duplantis’i tebrik ettiği paylaşımı da 5 milyon kullanıcı tarafından izlendi.

Tom Hardy'nin Paylaşımı

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Hardy, Yusuf Dikeç’i Instagram hesabında paylaşarak, "Bu yıl yarışan oyuncuları tebrik ederim. İzlenecek inanılmaz anlar vardı. Efsane" yorumunda bulundu. Hardy’nin bu paylaşımı, Dikeç’in başarısını uluslararası arenada daha da görünür kıldı ve sporcumuzun dünya çapında tanınmasına katkı sağladı.

Bu gelişmeler, Yusuf Dikeç’in sosyal medyada ve uluslararası spor camiasında ne denli büyük bir etki yarattığını gözler önüne seriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri