TFF’ den Amedspor’a para cezası

Trenyol 1’nci lig takımı Amedspor kendi sahasının bakımı ve onarımı nedeniyle ligin 8’nci haftasında Esenler Erokspor’u Antalya’da konuk etti.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Trenyol 1’nci lig takımı Amedspor kendi sahasının bakımı ve onarımı nedeniyle ligin 8’nci haftasında Esenler Erokspor’u Antalyada konuk etti. Amedspora, ev sahibi olduğu maçta taraftarı tarafından 2’nci kez kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ( PFDK ) Tarafından 60 bin TL para cezası verildi.

TFF Tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu sevk edilen, Amedspor kulübüne taraftarının yapmış olduğu çirkin ve kötü tezahürat sonrası PFDK 10.10.2024 tarih ve 14 sayılı toplantısında almış olduğu kararları ise şöyle;

AMED SPORTİF FAALİYETLER Kulübünün, 06.10.2024 tarihinde oynanan AMED SPORTİF FAALİYETLER-ESENLER EROKSPOR Trendyol 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 2. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan DOĞU ALT TRİBÜN C blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine,(oy çokluğu)

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Spor Haberleri