Sur Mahalle Muhtarlarından kavşak talebi!

Sur kırsal mahalle muhtarları, Silvan yolu üzerindeki Teknokent ile Küçükkadı Mahallesi arasındaki kavşak sorununun çözülmesi için Kaymakam Asım Solak ile görüştü.

Sait BAYRAM - Özel

TİGRİS HABER - Sur kırsal mahalle muhtarları, Silvan yolu üzerindeki Teknokent ile Küçükkadı Mahallesi arasındaki kavşak sorununun çözülmesi için Kaymakam Asım Solak ile görüştü. Solak, kavşağın 2-3 ay içinde tamamlanacağını belirterek, ihale sürecinin tamamlandığını söyledi.

Sur ilçesi kırsal mahalle muhtarları, Silvan yolu üzerindeki kavşak sorununun çözülmesi için Sur Kaymakamı Asım Solak’ı ziyaret etti. Toplantıda, Teknokent ve Küçükkadı Mahallesi arasındaki kavşak eksikliği nedeniyle sık sık meydana gelen trafik kazalarının önlenmesi amacıyla kavşak yapılması talebi gündeme geldi.

KAVŞAK 3 AY İÇİNDE TAMAMLANACAK!

Muhtarlar, bu sorunu daha önce ilgili mercilere ilettiklerini ancak herhangi bir gelişme yaşanmadığını ifade etti. Kaymakam Solak, talepleri dikkate alarak, kavşağın ihalesinin yapıldığını ve projenin 2-3 ay içinde tamamlanacağını açıkladı. Kaymakam Solak, kavşak yapımının bölgedeki trafik güvenliğini artıracağını ve kazaların önüne geçileceğini belirtti.

MUHTARLARDAN KAYMAKAM SOLAK’A TEŞEKKÜR

Ziyarette, Sur ilçesine bağlı Kengerli Mahalle Muhtarı Aydın Alakuş, Fetih Mahallesi Muhtarı Mustafa Korkmaz, Kaya Yolu Mahalle Muhtarı Ramazan Polat, Karaçalı Mahalle Muhtarı Fuat Cömert, Konacık Mahalle Muhtarı Sertip Demir, Küçük Kadı Mahalle Muhtarı Mirhat Çevik, Harmalar Köyü Mahalle Muhtarı Metin Alakuş ve Yiğitçavuş Mahalle Muhtarı yer aldı. Muhtarlar, Kaymakam Solak'a kavşağın yapılacak olmasından dolayı teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri