Sur Belediyespor rakibine 1 puan kaptırdı.

Diyarbakır Bölgesel Amatör Lig (BAL) 1. Bölge 1. Grup'ta mücadele eden Sur Belediyespor, sezonun açılış maçında Doğu Beyazıtspor ile 1-1 berabere kalarak önemli bir puan kaybı yaşadı.

Şehmus KIZILASLAN

TİGRİS HABER - Seyrantepe Şilbe sahasında oynanan karşılaşmada, Sur Belediyespor ilk yarıda bulduğu golle Doğu Beyazıtspor önünde soyunma odasına 1-0 önde girdi.

Maçın ilk yarısına dengeli bir başlangıç yapan Sur Belediyespor, özellikle kanatlardan geliştirdiği ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. İlk yarının ortalarına doğru baskısını artıran Sur Belediyespor, bulduğu golle 1-0 öne geçti ve bu skorla ilk yarıyı tamamladı.

Sur Belediyespor, ikinci yarıya daha atak bir oyun anlayışıyla başladı ve kanatlardan geliştirdiği tehlikeli pozisyonlarla farkı artırmaya çalıştı. Ancak, rakip Doğu Beyazıtspor oyunda dengeyi sağlamaya başladı ve 78. dakikada attıkları golle skoru 1-1’e getirdiler.

Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takım da öne geçmek için çaba gösterse de başka gol gelmedi ve müsabaka 1-1 beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla, iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri