Sur Belediyesi’nden Bayram denetimi

Sur Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Kurban Bayramı öncesi ilçe genelindeki esnafa yönelik denetimler gerçekleştirildi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır merkez Sur Belediyesi zabıta ekipleri, Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, gıda üretilen ve satılan iş yerlerinin insan sağlığı açısından daha nitelikli ve uygun şartlarda hizmet vermesini sağlamak için başlattığı denetimlere devam ediyor.

Tatlıcılar, lokanta, kuruyemişçi ve fırınlara yönelik işyeri ruhsatı, sağlık koşulları, gramaj, hijyenik alan, son kullanma tarihi, fiyat gibi hususlar ile tüm hizmetleri denetleyen ekipler, eksikliği bulunan iş yerlerine, eksikliklerini tamamlaması için uyarılarda bulundu.

Sur Belediyesi Zabıta yetkilileri, “Vatandaşlarımızın sofrasında sağlıklı ve güvenli ürünlerin yer almasını sağlamak en önemli görevlerimiz arasındadır. Ekiplerimiz, Sur içindeki vatandaşlarımızın sağlıklı, temiz ve güvenilir iş yerlerinden hizmet almalarını sağlama bilinci ile denetim faaliyetlerine düzenli olarak devam etmektedir” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri