Şırnak-Görümlü beldesinde futbol turnuvası

Şırnak’ın Silopi ilçesine bağlı Görümlü beldesinde gençler arası halı saha futbol turnuvası başlatıldı. Turnuvaya Görümlü ve Çalışkan beldesinden 22 takım katıldı

ŞIRNAK -.Silopi Elektrik Üretimi tarafından organize edilen halı saha futbol turnuvasında şampiyon olan takıma kupa ve madalyaların verileceği açıklandı. Turnuvanın ilk maçı Cudispor ile Çakırspor arasında oynandı. Çakırspor rakibini yenerek üst tura çıkan ilk takım oldu. Düzenlenen turnuvaya Görümlü ve Çalışkan beldesindeki gençlerin yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden Görümlü beldesi Yenimahalle Muhtarı Şükrü Bağış, bu organizasyonu yapanlara teşekkür ettiğini söyledi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Silopi Elektrik Üretim Tesisleri İdari İşler Müdürü Serdar Tarhan amaçlarının beldede sosyal faaliyetlerin sayısını artmak olduğunu söyledi. Gençlerin kendi aralarında turnuva düzenlemek istediklerini ifade eden Serdar Tarhan kendilerinin de sponsor olduklarını söyledi. Tarhan turnuvada şampiyon olan takıma kupa ve ödül verileceğini sözlerine ekledi.(İha)
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri