Serhat Akın'a silahlı saldırıda gelişme: 2 kişi yakalandı, 2 kişi aranıyor

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen milli futbolcu Serhat Akın'a spor programı çıkışında silahlı saldırı gerçekleştirilmişti. Soruşturmaya dair bilgi veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 saldırganın yakalandığını, 2 kişinin de arandığını açıkladı.

TİGRİS HABER - Eski milli futbolcu, spor yorumcusu Serhat Akın'a program çıkışı silahlı saldırı düzenlenmişti. Ayağından yaralanan Serhat Akın'ın tedavisi devam ederken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya soruşturmanın seyri hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Yerlikaya, "Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir" dedi.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Beykoz ilçesi Kavacık Mahallesinde futbol yorumcusu Serhat Akın’ın yaralanması olayı ile ilgili olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar neticesinde:

Olayı gerçekleştiren motosikletin olay yerinde bulunan bir araçla birlikte hareket ettiği belirlenmiş, şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar başlatılmıştır.

Olaya karışanların E. Ü., M.A., O. D. ve O.M. adlı şahıslar olduğu tespit edilmiştir. Yardım ve yataklık yapan E.Ü. ve M.A. yakalanmıştır.

Motosikleti kullanan O.M. ve silahla ateş eden O.D. isimli şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam etmektedir.

Konu ile ilgili yürütülen tahkikat işlemleri titizlikle sürdürülmektedir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri