Samsung One UI 6.1.1 Güncellemesiyle Galaxy AI Özellikleri Daha Fazla Cihaza Ulaşıyor

Samsung, en yeni Galaxy AI özelliklerini içeren One UI 6.1.1 güncellemesini duyurdu. İşte güncelleme detayları

TİGRİS HABER - Eylül ayında sunulacak bu güncelleme, Galaxy Z Fold6 ve Z Flip6'nın yapay zeka teknolojilerini Galaxy S24 Serisi, S23 Serisi, S23 FE, Z Fold5, Z Flip5 ve Tab S9 Serisi gibi önceki modellere taşıyacak. Samsung Electronics, One UI 6.1.1 ile iletişim, üretkenlik ve yaratıcılık alanında kullanıcılara zenginleştirilmiş bir mobil deneyim sunacak.

Engelleri Aşan İletişim Özellikleri

One UI 6.1.1, Galaxy AI ile dil bariyerlerini ortadan kaldırıyor. Sözlü Çevirmen’in yeni Dinleme Modu, tek yönlü çeviri özelliğiyle sunumları yabancı dillerde dinleyebilmenizi sağlıyor. Türkçe dil desteği ise 2024 yılı içinde eklenecek. Chat Asistanı, Metin Oluşturucu özelliğiyle e-posta ve sosyal medya gönderilerini kolayca hazırlamanızı sağlıyor. Galaxy Z Flip6’da başlayan Mesaj Metin Önerileri, artık Galaxy S24 Serisi cihazlara da sunulacak. Bu özellik, Galaxy Watch7 veya Galaxy Watch Ultra ile senkronize olduğunda hızlı yanıtlar vermenizi mümkün kılıyor.

Üretkenliği Artıran Özellikler

Güncellenmiş Galaxy AI özellikleri, Galaxy cihazlarını güçlü üretkenlik araçlarına dönüştürüyor. Not Asistanı, ses kayıtlarından hızlı not çıkarabiliyor ve çevirilerin özetlerini sunabiliyor. PDF Üstü Çeviri özelliği, PDF dosyalarındaki metinleri kolayca çeviriyor. Sketch to Image, basit eskizleri profesyonel görsellere dönüştürüyor. Circle to Search with Google ise gelişmiş arama yetenekleri sunuyor ve matematik problemlerini aşamalara bölerek çözüm sunuyor. Ayrıca, Circle to Search’e Sound Search özelliği de eklendi.

Yaratıcılığı Destekleyen Araçlar

Galaxy AI, fotoğrafçılığa ilgi duyanlara ve içerik üreticilerine yardımcı olarak profesyonel içerikler oluşturmayı mümkün kılıyor. Portrait Studio, 3D karikatür veya suluboya gibi çeşitli stillerde portreler oluşturmanıza olanak tanıyor. Anlık Ağır Çekim ise videoları yüksek kaliteyi koruyarak yavaşlatıp hızlıca paylaşmanıza yardımcı oluyor.

Samsung Galaxy S24 Serisi için One UI 6.1.1 güncellemesi 5 Eylül'de Kore'de, ardından 9 Eylül'de Kuzey Amerika ve Avrupa'da kullanıma sunulacak. Diğer Galaxy cihazları ve ülkeler için güncellemeler önümüzdeki haftalarda yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bilim Ve Teknoloji Haberleri