Özgür Özel, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret edecek

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz aylarda Edirne'de tutuklu bulunan Selahattin Demirtaş'ı ve Selçuk Mızraklı'yı ziyaret edeceğini açıklamıştı. Sağlık sorunları nedeniyle ertelenen ziyaret gerçekleşiyor.

TİGRİS HABER - Edinilen bilgiye göre, CHP lideri Özel, 22 Ekim'de aralarında Diyarbakır'ın da olduğu Doğu ve Güneydoğu illerine gitmeden önce Edirne'de Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı'yı ziyaret edecek. Ziyaretin 21 Ekim Pazartesi (Yarın) saat 11.00'de gerçekleşeceği öğrenildi.

DEM Parti kaynaklarının aktardığına göre, Cezaevi girişinde Özgür Özel'i Demirtaş’ın avukatları karşılayacak ve burada kendisine “Arafta Düet” kitabı ile bir metin verecek. Bu metnin Demirtaş ile Özgür Özel'in görüşmesinde konuşulacak konulardan oluştuğu belirtildi. Metnin yarın basın aracılığıyla kamuoyuna paylaşılacağı da bildirildi.

Özel, bölgeye gidiyor

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberinde heyet, 22-27 Ekim tarihlerinde Diyarbakır, Batman, Mardin, Şırnak, Hakkari ve Van’ı kapsayacak bir tura çıkacak. Hakkari'nin tur kapsamının dışında tutulduğu, bunun da sebebinin Hakkari Belediyesi'ne kısa zaman önce kayyum atanması olduğu öğrenildi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Türkiye Haberleri