Narin'in Cenazesi aileye verilmedi

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi kenarında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri sona erdi.Adli Tıp'ta tutulan Küçük Narin'in cenazesi ailesine teslim edilmedi.

TİGRİS HABER - Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi kenarında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemleri sona erdi. Otopsi, 13 kişilik uzman ekip tarafından yaklaşık 10 saat sürdü. Küçük Narin’in cenazesi yarın Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak, doğduğu ve yaşamını yitirdiği köyde toprağa verilecek.

Otopsi Bulguları ve Ölüm Nedeni

Otopsi sonuçlarına göre, Narin Güran’ın bedeninde kesici alet izine rastlanmadı. İlk bulgulara göre, Narin’in boğularak öldürüldüğü üzerinde duruluyor. Ayrıca, vücuttaki kırıkların, cesedin üzerine konulan kayalardan kaynaklandığı iddia ediliyor. Ölüm zamanı ve kesin nedeniyle ilgili daha ayrıntılı bilgilere, otopsi raporlarının tamamlanmasının ardından ulaşılacak.

Güvenlik Önlemleri ve Soruşturma

Köydeki giriş çıkış yasağı devam ederken, kent merkezine gittiği tespit edilen kişilerin de takibi sürüyor. Soruşturma kapsamında detaylı araştırmalar ve analizler yapılmaya devam ediliyor.

Bu gelişmeler ışığında, kamuoyunun sabırlı ve dikkatli olması önem arz ediyor. Yeni bilgiler ve resmi açıklamalar geldikçe, detaylar paylaşılacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri