Narin Güran soruşturmasında son gelişmeler

Narin Güran'ın biyolojik ailesinin tespitiyle ilgili son detaylar açıklandı. Narin’in, daha önce amcası olarak bilinen ve tutuklu olan Salim Güran'ın çocuğu olup olmadığına dair çeşitli iddialar ortaya atılmıştı.

TİGRİS HABER - Narin Güran'ın biyolojik ailesinin tespitiyle ilgili son detaylar açıklandı. Narin’in, daha önce amcası olarak bilinen ve tutuklu olan Salim Güran'ın çocuğu olup olmadığına dair çeşitli iddialar ortaya atılmıştı. Ancak yapılan DNA testlerinin sonuçlarına göre, Narin'in biyolojik ailesi, bilinen ailesiyle aynı çıktı ve amcasının çocuğu olmadığı kesinleşti.

Bu gelişmenin ardından, Narin'in anne ve babalarının sorgulanmasına henüz başlanmadı. Sorgu sırasında, Narin’in daha önce düşme sonucu ölmüş olduğu belirtilen ablasının da konuyla ilgili bilgileri olup olmadığı araştırılacak.

Cinayet günü, amca Salim Güran ve diğer aile üyelerinin iletişimi tamamen WhatsApp üzerinden gerçekleştirilmişti. Jandarma Genel Komutanlığı, amcanın telefonundan silinen WhatsApp kayıtlarının geri getirilmesi için başvuru yaptı; ancak WhatsApp, bu kayıtları paylaşmayı reddetti.

Soruşturma kapsamında, çevre köylerden toplam 267 kişinin ifadesi alındı. Bunlardan 26'sı dosyada şüpheli olarak yer alırken, geri kalanlar tanık olarak ifade verdi. Ayrıca, soruşturma sürecinde 14 bin araç ve 130 kamera detaylı bir şekilde incelendi.

Soruşturmanın bir diğer boyutu ise, ısrarla yanlış bilgi ve yalan haberler yayan kişiler hakkında başlatılan işlemler. Yetkililer, bu kişilere yönelik hukuki süreçlerin başlatıldığını duyurdu. (Haber Merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Güncel Haberleri