Narin Güran cinayetine ilişkin sıcak gelişme: 21 kişi gözaltına alındı, Aile üyeleri de gözaltında

Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı Narin Güran olayına ilişkin 21 şüphelinin gözaltına alındığını duyurdu.

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Tavşantepe Köyü’nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın 19 gün sonra Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedeni bulundu. Soruşturma kapsamında aile bireyleri de dahil olmak üzere 21 kişi gözaltına alındı.

Gizli Tanığın İfadesiyle Cesede Ulaşıldı
Soruşturmayı derinleştiren Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı, gizli bir tanığın verdiği bilgiler doğrultusunda Eğertutmaz Deresi'nde arama yaptı. Yapılan arama sonucunda, 19 gündür kayıp olan Narin Güran’ın cansız bedenine ulaşıldı.

Bakan Tunç’tan Açıklama
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili yaptığı açıklamada, Narin Güran’ın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğünü belirtti. Bakan Tunç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmaya 1 Cumhuriyet başsavcıvekili ve 3 Cumhuriyet savcısının daha görevlendirildiğini açıkladı.

Ayrıca Bakan Tunç, "Narin evladımızın ölümüne sebep olan faillerin yakalanması için gerekli çalışmalar sürdürülmekte ve soruşturmanın bu aşamasında 21 kişinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir," ifadelerini kullandı. Otopsi işlemlerinin devam ettiği de belirtilirken, Bakan Tunç, Narin Güran’a Allah’tan rahmet diledi.

Soruşturma Devam Ediyor
Olayla ilgili soruşturma genişletilerek devam ederken, bölgedeki araştırmalar ve tanık ifadeleri detaylı olarak inceleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Diyarbakır Haberleri