Miss Turkey 2024 Birincisinden eleştirilere açıklama; " Şu an ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi birçok..."

Miss Turkey 2024 güzellik yarışması sonuçlandı ve İdil Bilgen, Türkiye'nin yeni güzeli seçildi. Ancak Bilgen’in birinci olması, sosyal medyada büyük bir tartışma yaratmıştı. Bilgen'den açıklama geldi...

TİGRİS HABER - Bilgen’in Türkiye'nin Kiev Büyükelçisi Mustafa Levent Bilgen’in kızı olduğu ve bu nedenle torpille birinci seçildiği iddiaları, eleştirilerin odağı haline geldi.

Bülent Ersoy’dan Sert Eleştiriler

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, Miss Turkey 2024’ün kazananı İdil Bilgen hakkında sert eleştirilerde bulundu. Ersoy, Bilgen’in görünümünü "erkeksi" olarak nitelendirirken, "Şabaniye gibi" şeklinde yorumlarda bulundu. Bu eleştiriler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve Bilgen’in seçilmesiyle ilgili tartışmaları daha da alevlendirdi.

Yarışmanın Detayları

Miss Turkey 2024 yarışmasında İdil Bilgen, 20 finalist arasından birinci seçildi. Yarışmanın jüri koltuğunda ise Berfu Yenenler, Selen Soyder, Gizem Karaca, Amine Gülşe ve Neşe Erberk yer aldı. Jüri üyeleri, finalistlerin yeteneklerini ve özelliklerini değerlendirerek Bilgen’i birinci olarak seçti.

İdil Bilgen’in Tepkilere Cevabı

Çağla Şikel'in programına konuk olan 24 yaşındaki Miss Turkey güzeli, hakkına yapılan yorumlara sert bir dille cevap verdi. Bilgen "Ben bir Türk kadınıyım. Türk Cumhuriyetimizi temsil etmek için bu unvanı aldım. Bununla çok gurur duyuyorum. Şu an ülkemizde kadın ve çocuk cinayetleri gibi birçok acı yaşanırken bana yazılan negatif yorumları insanların boşluğuna veriyorum. Bilgi sahibi olmayıp fikirleri olan insanlarımız bunlar. Yorumları hiç önemsemiyorum" ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Güncel Haberleri