Milli takım seçmeleri silopi’de yapıldı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yeniden yapılanma projesi kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu tarafından, 1999, 2000 ve 2001 doğumlu oyuncuları kapsayan seçmeler Silopi ilçe stadyumunda yapıldı.

ŞIRNAK - TFF Diyarbakır Bölge Antrenörü Mehmet Budakın ve ekibi tarafından yapılanan seçmelerde 1999, 2000 ve 2001 doğumlu gençler yaptıkları çift kale maçta yeteneklerini sergiledi. Konu ile ilgili açıklamada bulunan TFF Diyarbakır Bölge Antrenörü Mehmet Budakın, amaçlarının milli takıma futbolcu kazandırmak olduğunu söyledi. Budakın, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in yeniden yapılanma projesine destek vereceklerini, gerçekleştirilen seçmelere değişik kulüplerden 1999-2000 ve 2001 doğumlu çok sayıda sporcunun katıldığını ifade etti. Budakın, "Bölgede çok yetenekli oyuncular olduğunu görüyoruz. Amacımız milli takımın geniş ve öz kadrosuna yetenekleri kazandırmaktır. Türkiye genelinde bu seçmeleri yapıyoruz. Silopi’de de çok yetenekli gençlerimiz var" dedi. 
Seçmelerde yaş gruplarına göre çift kale maç yapan gençler kendini gösterme fırsatı buldu. Seçmelerde başarılı olanlar, Bölgeler Karması ve Yetenek Geliştirme Programına davet edilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Bölge Haberleri