Merakla beklenen filmin başrol oyuncu Diyarbakırlı Ayna oldu!

Diyarbakırlı oyuncu Erdal Ayna'nın başrolünü üstlendiği ve 18 yıl aradan sonra gelen "Gen 2" filminin çekimleri tamamlandı. Film, 20 Aralık 2024'te vizyona girecek.

Sait BAYRAM’ın Haberi
TİGRİS HABER -
Diyarbakırlı ünlü oyuncu Erdal Ayna'nın başrolünü oynadığı "Gen 2" filminin çekimleri başarıyla tamamlandı. Murat Toktamışoğlu’nun yazıp yönettiği film, UFP Medya, KG Yapım ve Magel Yapım ortaklığıyla gerçekleştirildi.
İlk "Gen" filminin devamı olan bu projede, Ayna'nın yanı sıra Sefa Zengin, Gözde Murat ve Banu Toktamışoğlu gibi başarılı isimler de önemli roller üstleniyor. Erdal Ayna, filmdeki çift karakter performansıyla dikkat çekiyor ve filmin sıradışı hikayesinin izleyiciler tarafından ilgi göreceğini belirtiyor. "Gen 2," 20 Aralık 2024 tarihinde vizyona girecek.

ERDAL AYNA KİMDİR?
1989 yılında Diyarbakır’da doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümünden mezun oldu. 2005 yılında oyunculuğa başladı. Çeşitli Şehir tiyatrolarında yönetmenlik ve oyunculuk yaptı.
Şuursuz Aşk, Buğday Tanesi, Dilek Taşı ve son olarak Korkma Ben Yanındayım dizilerindeki karakterlerde gösterdiği başarılı performanslarla dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür-sanat Haberleri