Mali Müşavirler Odası’ndan yeni Defterdar’a ziyaret

Diyarbakır Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, yeni atanan Defterdar Mustafa İnceçayır'ı ziyaret etti. Görüşmede, karşılıklı fikir alışverişi yapılarak iş birliği projeleri değerlendirildi.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Diyarbakır Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası, Diyarbakır’a yeni atanan Defterdar Mustafa İnceçayır'ı ziyaret etti. Ziyaret, Oda Başkanı Şiyar Bozhan, Başkan Yardımcısı Rezan Demirel, Oda Sekreteri Abdulkadir Olgun, Disiplin Kurulu Başkanı Welat Tekay ile Tesmer Kurulu Üyeleri Mehmet Can ve Ferhat Alkan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Mali Müşavirler Odası Başkanı Şiyar Bozhan, görüşmenin samimi bir atmosferde geçtiğini belirterek, Defterdar İnceçayır’a yeni görevinde başarılar diledi. Bozhan, İnceçayır’ın görev hedefleri ve bölge için planladığı çalışmalar hakkında bilgi verdiğini ifade etti. Bozhan ayrıca, karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, iş birliği içinde yapılabilecek projeleri ele aldıklarını söyledi. Bozhan, Defterdar İnceçayır’a misafirperverliği için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri