KELİMELERİN KIYAMETİ NE ZAMAN KOPACAK ?

Doğal bir biçimde gelişip şimdiki halini alan Kelimelerin Kıyameti isimli çalışma ,siz değerli okurların desteği ve de ilgisi ile ortak bir hissedişin temsili haline geldi .



Peki neler mi oldu ? Öncesinde sadece Facebook'un " Ne düşünüyorsun ? " kısmına yazılan Henry yazıları paylaşılarak ve de hissedilerek yaygınlaştı .
Yazıların ortak bir hissedişi temsil ettiği çabuk zamanda fark edildi ve de bunun üzerine bir sosyal medya ekibi oluşturuldu . Ekibimiz ve de sonrasından tanıştığımız bir çok arkadaş tarafından , resimli yazılara dönüştürülen bu yazılar rekor düzeyde paylaşılıp yaygınlaştı..
Resmi facebook sayfası oluşturulup gönüllü adminler tarafından yaygınlaştırılması sağlanan bu yazıların en belirgin tarafı , hepimizin hikayesini anlatıyor olmalarıydı . Ve de bu ruhun büyümesine yönelik çok yoğun çalışmalar yapıldı .Resimli yazılar sergisi açılarak daha fazla insana erişildi. İnsanların hissedişiyle dikkatleri üstüne çeken Henry yazıları , basın tarafından da fark edilip bir çok sayıda röportaj ve de radyo programlarına konu ve de konuk oldu.
Kitaplaştırılmasına bile aslında sizler tarafından karar verildi . Değerli ressam Rıdvan Kuday , kitap kapağını hazırlayarak büyük bir jest yaptı . Kitabın ismi Hazel sucu tarafından , yazılan aforizmaların ( Henry yazılarının ) birinin içinden keşfedilip belirlendi .Yine Hazel Sucu'nun hazırlayıp hediye ettiği resmi web sitesi çok sayıda , olumlu yönde okuyucu yorumları aldı .
Facebook sayfası kısa sürede 32.000 kişilik bir takipçi düzeyine erişti .Türkiyenin dört bir yanında takipçisi olan Henry yazıları ; bir üniversite öğrencisinin yüksek lisans tez konusu oldu .
Ahmet Yılmaz ve de Abdurrahman Kızmaz tarafından 2 adet kitap tanıtım frangmanı hazırlandı .Türkiyenin önemli web dj lerinden Ebru Ceylin'in de ilgisini çeken bu yazılar onun aracılığıyla bir çok insana ulaştı.
Diyarbakır Yazarlar ve Şairler Derneği yöneticilerinden İhsan İpek Cankurt ve de unutulmaz bir radyo programı ile Kelimelerin Kıyameti'ni konuk eden Şair Hüseyin Acar gibi yazar ve de şairlerin manevi desteğini aldı .Dicle Üniversitesi Devlet Konservatuarında ki ve de Güzel Sanatlar Lisesinde ki öğrencilerin olağan üstü hissedişi ve de katkılarıyla inanılmaz bir ruh kazandı.
Yönetmen Tolga Öztürk ile yeni görseller ve de tanıtım klipleri ile ilgili toplantı gerçekleştirilip bu aktivitelerin gerçekleştirileceği tarihler belirlendi .Yine Tolga Öztürk'ün seslendirilmeleri ile stüdyo kayıtları için planlar yapılıp çalışma takvimi belirlendi .
On lıne roman yazımı gibi bir heyecan ile roman taslağı ve de müsvettesi oluşturuldu. Ercan İntaş ve de Erkan İntaş gibi değerli kalemlerin fikirleri ve de danışmanlığı ile yolunu bulmaya çalıştı .Yakın zamanda yayınlanması beklenen kitap karakteri ( Henry ) Tigris gazetesinin eşsiz hissedişi ile bir internet fenomenine dönüştü. Sizin anlayacağınız Hepimizin Hikayesi olan Kelimelerin Kıyameti 'ne katkısı olanları saymak oldukça güç iş. Kısacası yoktur ama tek hece ile "siz" yaptınız diyebilirim.
( ALLAH dilerse ) Pek yakında yayınlanacak olan " YAYINLANMAMIŞ O ROMANDAN ALINTILAR " isimli bir kitap ile "Kelimelerin Kıyameti " romanından alıntıları yapılmış Henry yazılarını siz değerli okurlarımız ile buluşturacağız .
" YAYINLANMAMIŞ O ROMANDAN ALINTILAR " adlı kitabın hazırlık çalışmalarından ötürü köşe yazılarıma kısa bir süre ara vermek zorunda kalacağım . ( ALLAH dilerse ) En kısa zamanda yeniden görüşmek üzere .

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Toplum-yaşam Haberleri