Kayapınar’ın Turnuvasında Mutlu Son

Kayapınar Belediyesi ve Kayapınar spor kulübü tarafından düzenlenen 3. Amed Futbol Turnuvası yapılan final maçlarıyla sone erdi. Maçlar sonucu dereceye giren takımları ödüller verildi.

17 Takım 2 Grupta Mücadele Etti

Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksi’nde lise ve ortaokul öğrencilerinin oluşturduğu 17 takımın 2 grupta mücadele ettiği lig usulü bir ay süren 3. Amed Futbol Turnuvası sone erdi. Final maçları ve kupa törenine Kayapınar Belediye Eş Başkanları Mehmet Ali Aydın, Yenişehir Belediyesi Eş Başkanı Selim Kurbanoğlu, HDP, BDP yöneticileri, spor taban birlikleri yöneticileri ve spor kulüp yöneticileri katıldı.

 

‘Barış İçinde Yaşayalım’

Turnuvanın kapanışında konuşan Kayapınar Belediyesi EŞ Başkanı Mehmet  Ali Aydın,  “ Gençlerimiz savaşın içinde değil barış ve özgürce spor yaparak yaşasın. Gençler toplumun ve ülkenin geleceğidir. Biz gençlerimizle gurur duyuyoruz. Anadolu çocukları ve Mezopotamya çocukları savaşmasın sporda şampiyonluklarla bir araya gelsinler. Turnuvaya katılan tüm sporculara bundan sonraki yaşamlarında başarılar dilerken, turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyorum” yeklinde konuştu. Turnuvada kapanışında daha sonra dereceye giren takımlara kupa ve hediyeler katılımcılar tarafından verildi.

Malzemeler belediyeden

Lig usulü bir ay süren turnuvaya katılan 204 sporcunun spor malzemeleri belediye tarafından karşılandı. Turnuva boyunca oynanan tüm maçlar belediye spor kulübü hocaları tarafından izlenerek başarılı futbolcular belirlendi. Bu sporcuların belediyenin profesyonel takımla top koşturması için hocaları ve aileleriyle görüşme yapılacak.

Başarılı sporculara ödüllendirildi

Turnuva kapanışında ayrıca Türkiye ve Uluslararası yarışmalarda birçok madalya kazanan atletizm takım oyuncuları ile bölge şampiyonu ve Türkiye yedincisi olan erkek hentbol takım oyuncularına Belediye Eş Başkanı Mehmet Ali Aydın tarafından hediyeler dağıtıldı.

Haber :Saffet Azbay

 

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri