Kayapınar’da çok dilli eğitim başladı!

Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çok dilli hizmet veren Zarokistan Kreş ve Gündüz Bakım Evi yeni eğitim ve öğretim yılı açılışı yapıldı.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çok dilli hizmet veren Zarokistan Kreş ve Gündüz Bakım Evi yeni eğitim ve öğretim yılı açılışına Eş Başkanlar Berivan Gülşen Sincar, Cengiz Dündar, meclis üyeleri ve veliler katıldı.

Açılışta konuşan Kayapınar Belediyesi Eş Başkanlar Berivan Gülşen Sincar, 8 yıllık kayyum tahribatından sonra belediyeye ait kurumlarda çocuklara gerçek anlamda hizmet verme konusunda çaba ve hizmetlerinin devam edeceğini söyledi.

Eş Başkan Cengiz Dündar ise Çok dilli hizmet veren Zarokistan’ın çocukların yaşama bakışlarında büyük katkı sunacağını belirterek, “Belediye olarak bu yünlü kurum sayısını artırma çalışmalarımız olacaktır” dedi.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle açılış yapıldı.

OKUL ÖNCESİ EĞİTİM

Zarokistan Kreş ve Gündüz Bakım Evi 3-6 yaş arası çocuklara yönelik sanat atölyelerinde resim, el becerisi, drama ve diğer konularda eğitim verecek Aktiviteler çok dili olarak verilecek. Çocuklar, Zarokistan kreşlerinden hafta içi 08.00 ile 17.00 saatleri arasında faydalanabilecek.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri