VİDEO - Kayapınar’da bozuk kaldırım tepkisi!

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde Fırat Mahallesi’ndeki bozuk kaldırımlar yüzünden öğrenciler caddede yürümek zorunda kalıyor ve zaman zaman trafik kazalarına maruz kalıyor.

Sait BAYRAM’ın Özel Haberi

TİGRİS HABER - Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde Fırat Mahallesi’ndeki bozuk kaldırımlar yüzünden öğrenciler caddede yürümek zorunda kalıyor ve zaman zaman trafik kazalarına maruz kalıyor. Eğitim-öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte bu durumun kazalara davetiye çıkaracağına işaret eder Veliler, Kayapınar Belediyesi’ne onarım çağrısında bulundu.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinin Fırat Mahallesi’nde, eğitim-öğretim sezonunun başlamasıyla birlikte okula giden öğrenciler bozuk kaldırımlar yüzünden caddede yürümek zorunda kalıyor. Bu durum, öğrencilerin zaman zaman trafik kazalarına uğramasına neden oluyor. Özellikle Mahabbad Bulvarı ile 3. Sanayi Sitesi’ne yakın bölgedeki kaldırımların yaklaşık 1 yıldan bu yana bozuk olduğu öğrenildi.
VELİLERDEN TEPKİ!
Veliler, Kayapınar Belediyesi’ne başvurarak kaldırımların onarılmasını talep etti. Çocuklarının güvenliği için yetkililere çağrıda bulunan veliler, "Bozuk kaldırımlar nedeniyle çocuklarımız caddede yürümek zorunda kalıyor. Bu durum hem öğrenciler hem de sürücüler için tehlikeli. Kaldırımların bir an önce onarılmasını ve güvenli bir yürüyüş alanı sağlanmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.
Kayapınar Belediyesi’nin bu talebe nasıl yanıt vereceği merak ediliyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri