Kayapınar Belediyesi Narin için özel ekip görevlendirdi

Kayapınar Belediyesi'nin 9 kişilik Arama Kurtarma ekibi, 3 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ı bulmak için Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi'nde yürütülen çalışmalara destek veriyor.

Sait BAYRAM

TİGRİS HABER - Kayapınar Belediyesi'nin 9 kişilik Arama Kurtarma ekibi, 3 gündür kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ı bulmak için Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi'nde yürütülen çalışmalara destek veriyor. Eş Başkanlar Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, ekiple sürekli iletişimde.

Kayapınar Belediyesi, 21 Temmuz'dan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran'ın bulunması için başlatılan arama çalışmalarına destek olmak amacıyla bölgeye 9 kişilik bir Arama Kurtarma ekibi görevlendirdi. Ekip, Bağlar İlçesi Tavşantepe Mahallesi'nde yürütülen arama faaliyetlerine katkı sağlamak için bölgedeki çalışmalarına başladı.

EŞBAŞKANLAR YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar, arama çalışmalarını yakından takip ediyor. Başkanlar, ekiple sürekli iletişimde kalarak arama süreci hakkında bilgi alıyor ve gerekli koordinasyonu sağlıyor. Arama Kurtarma ekibi, Narin Güran'ın bulunması için çeşitli yöntemler ve tekniklerle bölgedeki aramalara destek veriyor.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Diyarbakır Haberleri