Kartalkaya faciasında kamu görevlileri tutuklandı

21 Ocak'ta 78 kişinin yaşamını yitirdiği Grand Kartal Otel'de çıkan yangın faciasına ilişkin Bolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma devam ediyor.

TİGRİS HABER - Kartalkaya’daki otel yangını faciasına ilişkin soruşturmada Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Bünyamin Bal tutuklandı. Soruşturma kapsamında, dün akşam saatlerinde gözaltına alınan ve işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli ile Genel Sekreter Yardımcısı Bünyamin Bal çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Bolu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sırrı Köstereli "İl Özel İdaresinin denetim gibi bir görevi de teşkilatı da yok. Burası turizm belgeli işletme. Yönetmelikte bu tür yerlerin denetiminin kimde olduğu belli" diyerek Turizm Bakanlığının sorumluluğuna işaret etmişti.

Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 21’e yükseldi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri